Anders Abu Teir se alătură Timișoarei

Anders Abu Teir este noul jucător al SCM Timișoara, În vârstă de 22 ani, acesta sosește de la U-BT Cluj-Napoca, club la care s-a format.

Teir măsoară 1.98 metri, evoluează la poziția 3 și se află la ultimul sezon sub incidența regulii U23. Abu Teir a fost în patru rânduri campion național de juniori, cu U-BT Cluj-Napoca, la categoriile U14, U17, U18 și U20.

În sezonul 2018/19, Teir a avut șase apariții în LNBM cu o medie de 4 minute pe partidă. Acesta are două sezoane alături de prima echipă a Clujului, bifând în total 13 apariții în primul eșalon al României, având 123 minute de joc cu 17 puncte, 10 pase decisive și 6 recuperări.

Abu Teir ar urma să facă parte din rotația de bază a Timișoarei în sezonul 2019/20. Formația antrenată de către Dragan Petricevic a anunțat prelungirea contractului pentru Alexandru Coconea, dar l-a pierdut pe Dragoș Diculescu. Ceilalți autohtoni U23 al alb-violeților sunt Bogdan Penciu, Mihai Ursan, Cristian Mocrițchi, Robert Schipor.

SCM Timișoara a prelungit contractul lui Nikola Pesakovic și al lui Sherwood Brown. De asemenea, a anunțat transferul lui Adam Mirkovic și Troy Franklin. La capitolul plecări este certă despărțirea de Cătălin Baciu, dar este de așteptat ca și alți jucători străini din sezonul 2018/19 să nu se întoarcă, dat fiind faptul că au fost legitimați deja alți jucători.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.