Alți trei jucători legitimați de CSM Galați

CSM Galați are cinci jucători străini legitimați pentru sezonul competițional 2019/20. Formația antrenată de Eugen Ilie va miza pe serviciile lui Chist Porter Bunton, Milos Krivokapic și Mihajlo Bogdanovic, conform viata-libera.ro. Reamintim că dunărenii i-au legitimat și pe Isaiah Martin și JaCoby Armstrong. Toți se află la primul contact cu baschetul românesc.

Milos Krivokapic este înalt de 1.85 metri și este fundaș. El sosește de la KK Ulcinj, din Muntenegru. Aici a avut medii statistice de 12.6 puncte, 3.3 recuperări și 3.2 pase decisive. Krivokapic a mai jucat în afara spațiului ex-iugoslav, evoluând în eșaloanele inferioare ale Germaniei.

Mihajlo Bogdanovic măsoară 1.98 metri, are 22 ani și este extremă. În ultimul sezon a evoluat în Serbia și Polonia. El a jucat pentru Mega Leks la nivel juvenil, respectiv pentru Mladost Zemun și KK Sloga în campionatul Serbiei,r espectiv Miasto Szkla Krosno în Polonia.

Chris Porter Bunton măsoară 1.96 metri și este extremă. Originar din SUA, Bunton se află la debut în baschetul profesionist. În ultimul sezon pentru universitatea Austin Peay, noul jucător al Galațiului a avut medii de 7.9 puncte, 3.7 recuperări și 1.4 pase decisive.

Informații despre Isaiah Martin se găsesc AICI, iar despre JaCoby Armstrong se găsesc AICI.

Potrivit sursei citate, CSM Galați se reunește pe 2 septembrie anul curent. Obiectivul echipei în prima fază a sezonului 2019/20 este calificarea în Grupa Galbenă (locurile 7-12).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.