Alte trei echipe și-au asigurat calificarea în TOP 16 din EuroCup 2018/19

Lokomotiv Kuban Krasnodar, Alba Berlin și Unicaja Malaga s-au calificat în TOP 16 din EuroCup după jocurile etapei a 7-a în sezonul regulat al competiției amintite. Două din cele trei formații menționate au câte șase victorii din șapte partide disputate, iar una are 5-2. Toate se alătură lui Unics Kazan, formație ce și-a asigurat prezența în faza următoare a competiției cu o etapă mai devreme.

Alba Berlin a pierdut pe teren propriu cu Cedevita Zagreb, scor 102-109. Cele 211 puncte s-au marcat în 40 minute de joc efectiv. Croații s-au desprins la 32-11 în primul sfert și conduceau cu 61-38 la jumătatea confruntării. Germanii s-au apropiat în repriza secundă, dar nu au reușit să emită pretenții la victorie.

Limoges CSP a fost învinsă pe teren propriu de Lokomotiv Kuban Krasnodar, scor 64-72. Formația preluată recent de Vlada Jovanovic a fost condusă la pauză cu scorul de 37-33, însă a revenit în repriza secundă, atunci când a transformat acest deficit într-o victorie.

Prin prisma acestor rezultate, orice s-ar întâmpla în ultimele trei etape, Lokomotiv (6-1) și Alba (5-2) nu au cum să coboare pe ultimele locuri ale Grupei B. Așadar, aceste formații și-au asigurat prezența în TOP 16.

Unicaja Malaga s-a impus pe terenul lui Fraport Skyliners Frankfurt, scor 84-78. A fost un meci cu oscilații pe tabela de marcaj. Germanii s-au desprins la 25-16 în primul act, dar ibericii au replicat cu un parțial de 28-8 în secvența a 2-a. Malaga s-a menținut în avantaj până la final pentru cea de-a 6-a victorie în această competiție. Ibericii sunt la egalitate cu Unics Kazan, în fruntea Grupei D.

Valencia Basket și LDLC Asvel Villeurbane au 5-2 la general și se situează în fruntea Grupei C din EuroCup. Ambele au nevoie de un rezultat favorabil pentru a-și asigura calificarea în faza următoare a competiției. Alte echipe au nevoie de cel puțin două rezultate favorabile pentru a se califica mai departe.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.