All Star Game-ul baschetului românesc se va desfășura împreună cu Final Four-ul Cupei României 2019

All Star Game-ul baschetului masculin românesc 2019 se va desfășura, similar anilor trecuți, după desfășurarea turneului final al Cupei României. Cele două evenimente se vor desfășura împreună, găzduirea All Star Game-ului fiind introdusă în Caierul de Sarcini, astfel încât cluburile interesate să organizeze Final Four-ul Cupei României să organizeze și All Star Game-ul.

Federația Română Baschet a înștiințat cluburile în urmă cu câteva luni cu privire la posibilitatea separării celor două evenimente, astfel încât All Star Game-ul să aibă loc în jurul datei de 10 aprilie anul curent. Niciun club nu a dorit să organizeze acest eveniment, astfel încât el va avea loc ulterior finalei Cupei României în aceeași locație.

În cadrul ședinței Consiliului Director de marți (19.02) s-a propus schimbarea perioadei de desfășurare a celor două evenimente, dar aceasta nu a fost aprobată. Prin urmare, Final Four-ul Cupei României 2019 se va desfășura pe 17-18 aprilie, iar All Star Game-ul va avea loc în data de 19 aprilie anul curent.

Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin este programată să demareze la data de 24 aprilie 2019. Prin urmare, este limpede că jucătorii nu vor fi foarte tentați să participe la All Star Game-ul din acest an din acest motiv.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.