Alhaji Mohammed a semnat în liga a 2-a din Franța

În vârstă de 37 ani, Alhaji Mohammed continuă să joace. Americano-ghanezul s-a alăturat lui ADA Blois, în cel de-al 2-lea eșalon al Franței. Gruparea amintită a anunțat că a parafat un acord pe opt săptămâni cu jucătorul amintit.

Fost campion al României cu CSU Asesoft Ploiești și finalist al LNBM cu BC Mureș, Mohammed nu a avut angajament în sezonul 2018/19. El a petrecut 2-a jumătate a stagiunii 2016/17 și întreg sezonul 2017/18 alături de Alba Fehervar, fiind campion al Ungariei în 2017.

Mohammed a fost legitimat cu scopul de a acoperi pentru absența lui Charles Noe Abouo. Acesta s-a accidentat și va lipsi până la mijlocul lunii februarie 2019. De notat că Alhaji a mai jucat în Franța, inclusiv în primul eșalon.

ADA Blois are 3-4 la general și ocupă locul 11 din totalul de 18 poziții în LNB Pro B. Formația amintită a obținut promovarea în primul eșalon al Hexagonului în sezonul precedent, însă i-a fost refuzat accesul în LNB Pro A pe motiv că nu corespunde cerințelor de infrastructură. În Franța fiecare echipă ce evoluează în primul eșalon trebuie să primească licență din partea ministerului sportului pentru sala de antrenament și de joc.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.