Alexis Ajinca este pe punctul de a fi concediat de LDLC Asvel Villeurbane

Colaborarea dintre pivotul Alexis Ajinca și LDLC Asvel Villeurbane Lyon se pare că a fost de scurtă durată. Jucătorul cu experiență în NBA și campion european cu naționala Franței la nivel de seniori și U20 a intratt în conflict cu antrenorul Zvezdan Mitrovic.

Baschetbalistul în vârstă de 30 ani a fost sancționat cu un fault tehnic pentru proteste în prima repriză a meciului câștigat de Asvel Villeurbane pe teren propriu în compania echipei Le Portel. În pauza aceluiași meci, Ajinca a avut o discuție aprinsă cu antrenorul muntenegrean al lui Asvel. El nu a mai intrat în repriza secundă și se pare că nu va mai juca pentru echipa patronată de Tony Parker. Rezultatul final a fost de 91-73.

Ajinca a semnat cu Villeurbane pe 28 decembrie 2018. El a jucat două meciuri în EuroCup, unde a avut medii de 10 puncte și 3.5 recuperări. Alexis a avut cinci prezențe în LNB Pro A cu medii de 6 puncte și 3.2 recuperări pe partidă.

Asvel Villeurbane are 16-5 la general și ocupă prima poziție în campionatul Franței. De asemenea, echipa din Lyon este calificată în sferturile de finală ale EuroCup, unde se va duela cu MoraBanc Andorra.

Înalt de 2.13 metri, Ajinca are o experiență de șapte sezoane în NBA. A bifat 296 prezențe cu 76 titularizări și medii pe carieră de 5.3 puncte și 3.9 recuperări în 13.3 minute pe partidă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.