Alexey Shved ratează FIBA Basketball World Cup 2019

O nouă veste proastă pentru pasionații de baschet. Alexey Shved este cel mai recent nume care va rata FIBA Basketball World Cup 2019.

Scorerul lui Khimki Moscova și al echipei naționale a Rusiei a suferit o accidentare la gleznă. El nu va putea fi recuperat în timp util pentru a participa la evenimentul programat să demareze pe 31 august în China.

Shved a suferit o ruptură a fasciei plantare, accidentare foarte asemănătoare cu cea a sârbului Milos Teodosic. Ambii vor rata Campionatul Mondial. Cert este că Shved are nevoie de patru săptămâni de repaos, urmate de un program de recuperare.

În aceste condiții, lotul Rusiei suferă o pierdere imensă. Practic antrenorul Sergei Bazarevich nu are cum să găsească un înlocuitor pentru Shved.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.