Alex Renfroe a semnat cu Partizan Belgrad

Alex Renfroe a semnat un contract cu Partizan Belgrad. Americanul în vârstă de 32 ani sosește din Spania, acolo unde a început sezonul 2018/19 alături de Baxi Manresa.

În 13 partide disputate alături de formația amintită, Renfroe a avut medii statistice de 14 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări pe partidă în Liga ACB. Anterior, Alex a jucat pentru VEF Rīga, KK Zagreb, New Basket Brindisi, Valladolid, Brose Baskets, Enisey Krasnoyarsk, Baskonia, Alba Berlin, Bayern Munchen, FC Barcelona și Galatasaray Istanbul.

Renfroe parcurge al 10-lea sezon din carieră la nivel profesionist. El are trei sezoane în Euroligă, unde a bifat 51 prezențe cu 20 titularizări, având medii statistice de 8 puncte, 3.6 pase decisive, 3.4 recuperări și 1.1 intercepții pentru 10.1 la eficiență în 21.5 minute pe partidă.

De notat că Renfroe a mai jucat în EuroCup, cel mai recent alături de Galatasaray în sezonul precedent. El va juca din nou în această competiție, întrucât Partizan a pătruns în TOP 16. Americanul cu cetățenie bosniacă va debuta la nivelul Ligii Adriatice.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.