Alex Olah și ZZ Leiden au pierdut meciul cu Donar Groningen

ZZ Leiden a suferit o înfrângere categorică pe teren propriu în cursul serii de sâmbătă (10.03), în campionatul Olandei. Formația la care evoluează Alex Olah a fost depășită de către Donar Groningen, deținătoarea trofeului. Scorul final a fost de 61-85.

Jocul a fost controlat de către Donar, formație ce a câștigat primele trei secvențe la diferența de 8, 8 și 16 puncte. Astfel, cu zece minute înainte de final Groningen conducea cu scorul de 66-34! Pe final, Leiden a redus din deficit.

Olah a bifat aproape 24 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 4 puncte. El a avut 1/3 din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. A adăugat 3 recuperări, 3 pase decisive și un capac pentru 8 la eficiență și -22 la +/-.

Jessey Voorn a reușit 17 puncte, 3 pase decisive pentru Leiden. În replică, Brandyn Curry – cel mai eficient jucător al primei manșe din optimile de finală ale FIBA Europe Cup – a avut 22 puncte, 4 pase decisive, Evan Bruinsma a adăugat 15 puncte, 6 recuperări pentru Donar.

În urma acestui rezultat, Donar Groningen are 19-2 și este lider autoritar al campionatului batav. În schimb, ZZ Leiden are 16-6 la general și se situează pe locul 3.

Olah are opt meciuri jucate pentru Leiden, cinci dintre acestea fiind câștigate. El are medii statistice de 7.5 puncte, 4.3 recuperări, 1.9 pase decisive și 1.0 capace în aproape 19 minute pe partidă. De asemenea, Alex are procentaje de 51% la aruncările de două puncte și 86% la linia de pedeapsă.

Foto www.basketballleague.nl

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.