Alex Olah a lansat Academia AO Basketball Timișoara

Alex Olah, jucător profesionist de baschet, component al echipei Belfius Mons Hainaut, a anunțat lansaea unei școli de baschet. Aceasta se numește AO Basketball Timișoara.

În vârstă de 24 ani, pivotul de 2.13 metri, absolvent al universității Northwestern, component al echipei naționale a României, pentru care a jucat și la nivel juvenil, Olah are ca scop oferirea tinerilor șansa de a studia în SUA. Un alt obiectiv urmărit de jucătorul amintit este amenajarea de spații pentru practicarea bschetului în Timișoara.

Iată comunicatul postat de Olah pe pagina personală de facebook:

Am avut acest vis, de a deschide o academie de baschet in Timisoara, inca de cand am plecat din Romania in Statele Unite ale Americii, la varsta de 16 ani. Dupa multi ani de planuit, si sfatuire cu oameni pasionati de baschet, a venit momentul mult asteptat.

Astazi, 12.03.2017 va intra in istorie, caci astazi am inaugurat academia de baschet AO Basketball Timisoara. Un vis devenit realitate. Multe emotii ma coplesesc acum, insa sunt cel mai fericit ca am facut acest pas pentru Timisoara si pentru copiii ei!

Prin intermediul acestei academii, vreau sa ofer copiilor pasionati de baschet, sansa de a ajunge si a studia in Statele Unite ale Americii, sau de a juca baschet profesionist. Pe langa aceasta, vreau sa mai ofer copiilor un loc de joaca, unde pot avea o viata sanatoasa prin practicarea acestui sport.

Multumesc tuturor pentru suport si incurajarile voastre!

Informații suplimentare

Web: www.aobasketball.ro
Email: info@aobasketball.ro
Facebook: www.facebook.com/aobasketball
Mobil: +40 744 399 524

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.