Alex Olah învinge campioana Belgiei

Alex Olah a izbutit o prestație solidă în victoria repurtată de către Kangoeroes Mechelen asupra campioanei în exercițiu a Belgiei, Oostende. Rezultatul final a fost de 90-74.

Compatriotul nostru a fost titularizat și a bifat 30 minute de joc. El a terminat cu 17 puncte, având 6/6 la aruncările de două puncte, 1/2 la trei puncte, respectiv 2/2 la linia de pedeapsă. Olah a adăugat 6 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și a pierdut mingea de două ori pentru 23 la eficiență.

Carrington Love a reușit 23 puncte și 11 recuperări, Charles Barton a terminat cu 15 puncte, iar Kwan Cheatham a bifat 12 puncte pentru învingători. În replică, Chase Fieler, Vincent Kesteloot și Nemanja Djurisic au avut câte 13 puncte pentru Oostende.

Kangoeroes are 2-3 la general în urma acestui rezultat. În schimb, Oostende suferă primul eșec în actuala ediție de campionat.

Olah are medii statistice de 8.4 puncte, 4.6 recuperări și 0.6 pase decisive în 22 minute pe partidă după primele cinci etape ale campionatului din Belgia.

În schimb, Emi Cățe a avut 2 puncte și 2 recuperări în 12 minute de joc la eșecul suferit de UCAM Murcia pe teren propriu, scor 79-84, în compania lui Baxi Manresa. Este cel de-al 4-lea eșec în cinci meciuri pentru formația la care evoluează compatriotul nostru în Liga ACB – ediția 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.