Alex Olah, double-double și victorie în duelul cu campioana Belgiei

Alex Olah și Kangoeroes Mechelen au obținut prima victorie în noul an calendaristic. Formația amintită s-a impus pe terenul campioanei în exercițiu a Belgiei, Filou Oostende, scor 82-80, în cursul serii de sâmbătă (19.01).

Meciul a fost decis cu o reușită de trei puncte semnată Carrington Love chiar pe sirena ce a anunțat finalul partidei. Kangoeroes au condus pe tabela de marcaj fără întrerupere din minutul 23, însă Chase Fieler a adus-o pe Oostende la conducere, scor 80-79, în ultimul minut al partidei. Love a reușit să lovească chiar la finalul meciului.

The winning point vs FILOU BC OOSTENDE

The winning point! 🔥🙌🏀(Thanks to Jasmina Andersson for the video)#yesweKANgoeroes

Publicată de Kangoeroes Basket Mechelen pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Titularizat la poziția 5, Alex Olah a reușit un double-double. În 31 minute de joc efectiv, compatriotul nostru a reușit 14 puncte, având 3/8 la aruncările de două puncte, 2/4 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Ales a adăugat 11 recuperări (două ofensive), 2 pase decisive, un capac și o intercepție pentru 20 la eficiență.

Kangoeroes are 5-9 la general și se situează pe locul al 6-lea în Euromillions League. Echipa lui Olah oprește seria negativă la cinci înfrângeri și învinge campioana în exercițiu a Belgiei pentru a 2-a oară în acest sezon (în tur s-a impus cu 90-74).

Oostende rămâne lider, având 11-3 la general. Această formație este angrenată în grupele Basketball Champions League, unde are 6-5 la general și se luptă pentru un loc în playoff-ul competiției.

Bănățeanul Olah are medii statistice de 9.4 puncte, 6.3 recuperări și 0.9 pase decisive în peste 24 minute pe partidă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.