Alex Olah a contribuit la victoria lui Leiden cu Leeuwarden

Alex Olah a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei repurtat de către ZZ Leiden pe terenul echipei Aris Leeuwarden, în campionatul Olandei. Meciul desfășurat joi (08.03) s-a încheiat cu scorul de 81-72.

Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 5 și a bifat 22 minute, 16 secunde pe parchet. El a terminat cu 6/14 la aruncările din acțiune și 3/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte marcate. Alex a adăugat 7 recuperări (3 ofensive), 2 pase decisive, o intercepție și o posesie pierdută. Olah a încheiat cu un indice de 15 la eficiență, respectiv 6 la +/-.

În urma acestui succes, ZZ Leiden are un bilanț general de 16 victorii și 5 înfrângeri. Echipa compatriotului nostru se menține pe podium, în contact cu rivalele Donar Groningen și Den Bosch.

Sâmbătă (10.03), ZZ Leiden primește vizita campioanei în exercițiu, Donar Groningen. Această echipă va juca miercuri (14.03), la Cluj-Napoca, în meciul retur al optimilor de finală din FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.