Aleksandar Vlahovic a semnat cu CSA Steaua București

Aleksandar Vlahovic revine în România. Fost campion al României alături de CSU Asesoft Ploiești, trecut pe la CSM CSU Oradea, fundașul originar din Serbia se alătura lui CSA Steaua București.

În vârstă de 28 ani, înalt de 1.90 metri, Vlahovic evoluează la poziția 1. Originar din Novi Sad, acest jucător sosește de la Inter Bratislava, unde a petrecut ultimele două sezoane. El a fost campion al Slovaciei în 2017.

În stagiunea 2017/18, Vlahovic a jucat 39 meciuri ca titular la poziia 1 pentru Inter. A avut medii statistice de 13.9 puncte, 5.2 pase decisive, 1.7 recuperări și 1.0 intercepții pe meci.

Vlahovic devine cel de-al 5-lea străin legitimat de militari. Ceilalți patru sunt Ante Delas, Nikola Malesevic, Zarko Djuric, Skylar Spencer Domingo. De asemenea, Steaua îi are sub contract pe Andrei Mandache și Radu Vîrnă. Staff-ul tehnic este alcătuit din Sașa Ocokoljic și Zoltan Safar.

4 comentarii On Aleksandar Vlahovic a semnat cu CSA Steaua București

 • Surprinzator pentru unii CSA a adus jucatori de calitate.
  Sa vedem ce romani vor completa lotul.
  Oricum se oare ca accederea in 1- 6 nu va fi o problema.

 • La prima vedere, Steaua pare o echipa solida, peste Pitesti si Timisoara.
  Pe cand un power ranking?

 • Peste Craiova, Timisoara si Dinamo as zice. Pitestiul arata mai bine, ea ar fi echipa concurenta directa a Stelei la un loc in semifinale.
  Insa pina acolo se mai pot schimba multe, tinind cont de perioada de transferuri din iarna.

 • E ceva ciudat cum si-a construit Steaua echipa, primii trei oameni anuntati par toti jucatori de pozitia 3, iar oamenii mari nu imi par extrem de puternici.
  Dar fata de ce asteptari aveam cand am aflat ca urmeaza divortul de CSM, echipa arata chiar ok, iar tinand cont ca si Dinamo arata cu totul altfel sezonul asta, lupta se anunta dura in Top 8.
  Un prim power ranking a fost publicat de dl. Micinic in revista CSUFans (poate fi citit si pe csufans.ro), dar de atunci au fost ceva modificari, asa ca lucrurile s-au mai schimbat. Probabil urmeaza partea a doua.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.