Al 4-lea double-double stagional pentru Alex Olah

Alex Olah a reușit cea mai bună prestație stagională. El a izbutit un double-double în eșecul suferit de Kangoeroes Mechelen pe terenul lui Antwerp Giants. Rezultatul final a fost de 84-62.

Olah a bifat 31 minute de joc, perioadă în care a totalizat 19 puncte. Pivotul de 2.13 a avut 4/11 la aruncările de două puncte, 3/4 la trei puncte și 2/3 la linia de pedeapsă. Alex a adăugat 15 recuperări (7 ofensive), 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție cu o minge pierdută pentru 31 la eficiență.

Compatriotul nostru a fost liderul echipei sale la puncte, recuperări și eficiență. El a stabilit recorduri personale stagionale la aceste capitole statistice. Totodată Olah a reușit al 4-lea double-double stagional, al 2-lea consecutiv.

De cealaltă parte s-a evidențiat Dave Dudzinski. Fost jucător la CSM Steaua EximBank, americanul a avut 16 puncte și 5 recuperări în 18 minute de joc. De notat că Antwerp Giants este calificată în playoff-ul Basketball Champions League – ediția 2018/19, fiind prima echipă belgiană care avansează în această fază a competiției FIBA. Antwerp se duelează cu UCAM Murcia, echipă la care evoluează Emanuel Cățe, în optimile de finală ale acestei întreceri.

Jucătorul originar din Timișoara a fost urmărit pe viu la acest meci de către tatăl său.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2315843401782163&set=a.450899084943280&type=3&theater

În actualul sezon, Olah are medii de 10.4 puncte, 6.8 recuperări (1.5 ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și 0.7 capace în 25.1 minute pe partidă. El a bifat 18 prezențe, toate ca titular la poziția 5. Are procentaje de 56% la două puncte, 40% la trei puncte, respectiv 87% la linia de pedeapsă.

Kangoeroes are 6-12 la general și se situează pe locul al 8-lea din totalul de zece poziții în Euromillions League, campionatul Belgiei la baschet masculin.

Foto: Ivan Plettinckx Photography

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.