Al 2-lea eșec al României la CE U18 feminin Divizia B

România a suferit a 2-a înfrângere la Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2019. Formația antrenată de Nedeljko Lazic a fost depășită de Slovacia, scor 50-54.

Partida a demarat extrem de modest pentru tricolore. Ele au marcat doar cinci puncte în primul sfert. Slovacele s-au instalat la conducere, menținându-se în control. Scorul la jumătatea partidei a fost de 23-17 în favoarea Slovaciei.

Ecartul a crescut în sfertul al 3-lea, grație unui parțial de 22-13 în favoarea Slovaciei. Ultimul act nu a adus schimbarea, ofensiva României fiind extrem de modestă pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv. Elevele lui Lazic au câștigat sfertul 4 cu 20-9 și s-au apropiat la două posesii, dar nu au putut răsturna situația pe tabela de marcaj, fiindu-le imposibil să câștige cu 50 puncte marcate.

Partida a cuprins trei schimbări la conducere, toate în debut. Slovacia a condus preț de 38 din totalul de 40 minute de joc efectiv.

Evelina Maria Petrof a reușit 18 puncte, iar Anamaria Pop a terminat cu 14 puncte pentru România. Alte cinci jucătoare au marcat pentru formația tricoloră. Barbora Bohusova a avut 11 puncte, uar Lucia Zilinska a adăugat 10 puncte, 13 recuperări pentru Slovacia.

În urma acestui rezultat, România are 2-2 la general și se vede egalată de Slovacia. Aceste formații ocupă locurile 3-4 în grupă. Miercuri (10.07), tricolorele se duelează cu Irlanda în ultimul joc din faza grupelor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.