Agronomia 4Sports a anunțat un parteneriat cu CSA Steaua București pentru echipa U16 masculin

În așteptarea informațiilor oficiale despre echipa de seniori a CSA Steaua București, aflăm că gruparea militară a ajuns la un acord cu Agronomia 4Sports pentru o colaborare în ceea ce privește echipa de juniori pe care fiecare echipă angrenată în Liga Națională – ediția 2018/19 trebuie să o înscrie în competițiile juvenile.

Pagina oficială de Facebook a Agronomiei 4Sports, în ultimii ani o rivală a CSM Steaua EximBank la nivel juvenil, a anunțat parteneriatul. Este vorba, conform postării amintite, despre o colaborare între Agronomia 4Sports și CSA Steaua București pentru echipa U16 (generația 2003) masculin.

⛹‍♂ Vesti bune, vesti bune! Am definitivat colaborarea cu CSA Steaua București asa ca, de acum, jucatorii nostri de la…

Publicată de Agronomia 4Sports pe Miercuri, 12 Septembrie 2018

Reamintim că în perioada 2013/18, cât a durat parteneriatul dintre CSA Steaua București și CSM București, la nivel juvenil a existat o colaborare cu alte două cluburi private din capitală. Este vorba despre Laguna București și Dan Dacian. De notat că pe parcursul ultimelor săptămâni CSM București a anunțat prin intermediul propriului site oficial că mai mulți jucători ai acestor cluburi au fost selectați la echipele naționale și au fost creditați drept jucători al clubului condus de Primăria capitalei.

Revenind la CSA Steaua București, chiar dacă indirect, aceasta este prima informație cu caracter oficial despre militari în sezonul 2018/19! Toate echipele din Liga Națională de baschet masculin se obligă să aibă cel puțin o echipă înscrisă în competițiile juvenile pentru sezonul următor. Potrivit regulamentului este permis acest gen colaborare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.