Adrian Diaz continuă alături de BC SCM Timișoara

BC SCM Timișoara a anunțat continuarea colaborării cu pivotul Adrian Diaz. Acesta s-a alăturat bănățenilor în urmă cu un an din postură de jucător debutant în baschetul profesionist.

În sezonul 2016/17, Diaz a avut 30 meciuri disputate, cu medii statistice de 11.8 puncte, 4.8 recuperări (2.2 ofensive), 0.9 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.5 capace pentru 14.4 la eficiență în 20 inute pe partidă. El a avut un procentaj de 72% la aruncările de două puncte, respectiv 73% la linia de pedeapsă.

#20 – Leu până în 2019Clubul nostru se bucură să anunțe parafarea unui contract valabil pe două sezoane (2017-2018,…

Posted by BC SCM Timisoara on 29 Iulie 2017

Înalt de 2.08 metri, Diaz evoluează la poziția 5. El are 24 ani. Clubul alb-violet a semnat un contract cu valabilitate pe următorii doi ani cu baschetbalistul nord-american.

Diaz este cel de-a 3-lea jucător străin din sezonul 2016/17 care continuă cu BC SCM Timișoara. Ceilalți doi sunt Mladen Jeremic și Milos Komatina. Ceilalți doi străini legitimați până la această oră sunt Igor Mijajlovic și Jordan Burgess.

Contingentul de autohtoni îi cuprinde pe Octavian Popa Calotă, Lucas Tohatan, Ionuț Drăgușin, Georgian Păun, Zoran Milencovici, Alexandru Albu, Mihai Ursan, Cristian Mocritchi, Cristian Porumb.

Astfel, la ora actuală Tudor Costescu are la dispoziție un număr de 14 jucători. Nu mai puțin de 12 dintre aceștia au evoluat pentru BCT și în sezonul 2016/17. Rămâne de văzut dacă Timișoara va legitima un al 6-lea străin.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.