Adreian Payne se desparte de Panathinaikos și se va alătura lui Asvel

Panathinaikos Atena se va despărți de pivotul american Adreian Payne. Sosit în ianuarie anul curent la formația antrenată de către Rick Pitino, jucătorul amintit nu și-a găsit locul în angrenajul verzilor.

Payne a avut medii de 2.5 puncte și 3.0 recuperări pe partidă în mai puțin de șapte minute. El a bifat doar patru prezențe în actuala ediție a Euroligii masculine.

Potrivit BeBasket, LDLC Asvel Villeurbane va fi următoarea destinație a lui Payne. El va avea drept de joc în semifinalele EuroCup dacă francezii se califica în dauna Andorrei.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.08 metri, Payne evoluează la poziția 5. El a absolvit universitatea Michigan State, după care la nivel profesionist a jucat în G-League, NBA, China și Euroligă.

Asvel Villeurbane este în căutarea unui pivot după despărțirea de Alexis Ajinca. Acesta a avut un conflict cu antrenorul Zvezdan Mitrovic și a fost concediat. De altfel, Ajinca este aproape de un angajament în Italia.

Prin despărțirea de Payne, lotul lui Panathinaikos cuprinde șase străini. Este vorba despre lituanianul Lukas Lekavicius, respectiv americanii DeShaun Thomas, Keith Langford, James Gist, Sean Kilpatrick și americano-belgianul Matt Lojeski. De altfel, în campionatul Greciei e permis cu cel mult șase străini pe foaia de arbitraj.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.