Adam Mirkovic, al 2-lea străin anunțat de SCM Timișoara

Adam Mirkovic este noul jucător al SCM Timișoara. El sosește din spațiul ex-iugoslav. Sezonul 2018/19 l-a împărțit între Muntenegru și Bosnia-Herțegovina. El a evoluat la KK Ulcinj, respectiv Sloboda Tuzla și se află la primul angajament în țara noastră.

În vârstă de 27 ani, înalt de 2.01 metri, noul jucător al Timișoarei evoluează la pozițiile 3-4. În Muntenegru a avut medii de 10.4 puncte, 5.4 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.5 intercepții.

Cariera profesionistă a lui Adam Mirkovic a demarat în urmă cu 12 ani. El a jucat pentru Radnički 034, Jagodina, Alte Kanti Aarau, Garonne ASPTT Basket, Tamiš Pancevo și Feni Industries.

Legitimarea lui Mirkovic, jucător legitimat ultima dată la un alt club, dovedește faptul că interdicția de transferuri a Timișoarei a fost ridicată.

Sportivul originar din Belgrad este al 2-lea străin anunțat de SCM Timișoara pentru sezonul 2019/20. Primul a fost Nikola Pesakovic. Acesta va fi căpitanul alb-violeților. Reamintim că alb-violeții au anunțat numirea lui Dragan Petricevic în funcția de antrenor principal.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.