Acvilele au pierdut în Slovenia

România a pierdut meciul cu Slovenia din cadrul etapei a 4-a în campania de calificare pentru Womens EuroBasket 2019. Partida a avut loc miercuri (14.02), la Celje, încheindu-se cu scorul de 78-70.

Formația antrenată de către Dragan Petricevic a avut o primă repriză bună. Acvilele s-au instalat la conducere, câștigând primul sfert cu scorul de 17-13. Tabela de marcaj indica egalitate la jumătatea confruntării, scor 39-39.

Repriza secundă a aparținut Sloveniei. Acestă echipă a reușit un parțial de 21-15 în secvența a 3-a, pentru a trece la control. Ex-iugoslavele au câștigat și secvența decisivă, impunându-se cu scorul de 78-70.

Ashley Walker a totalizat 21 puncte, 7 recuperări, iar Annemarie Godri Pârău a adăugat 13 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări pentru echipa națională a României. Au mai contribuit Gabriela Mărginean – 9 puncte, 4 recuperări, Eli Pavel – 9 puncte, 7 recuperări, Sonia Ursu (foto) – 8 puncte, 5 recuperări, Ancuța Stoenescu – 6 puncte, Dora Ardelean și Gabriela Irimia – 2 puncte fiecare.

În replică, Teja Oblak a reușit 24 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive pentru formația Sloveniei.

Slovenia are 4-0 la general și se menține pe primul loc în Grupa E după cea de-a 2-a fereastră a actualei campanii. În schimb, România are 1-3 la general și se situează pe locul al 3-lea.

Ultimele meciuri din această campanie sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an. România va primi vizita Franței și Finlandei, pe 17 și 21 ale penultimei luni din 2018.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.