Aco Todorov continuă la cârma Craiovei

Aco Todorov a anunțat, în cursul serii de joi (27.06) pe contul personal de Instagram, că va continua la cârma echipei SCM U Craiova. Macedoneanul a ghidat formație oltează spre primul succes în playoff-ul Ligii Naționale și a obținut calificarea în semifinalele ediția 2018/19.

În vârstă de 46 ani, Todorov se află la cel de-al 2-lea sezon alături de alb-albaștri. Anterior, mai exact în sezonul 2015/16, el a antrenat pe Dinamo București.

Cariera de antrenor a lui Aco Todorov a demarat în 1996, când avea doar 23 ani. El a antrenat următoarele echipe: Alumina, MZT Skopje, Kumanovo, Vardar, FON Univerzitet, Toa Sum Jas, Çukurova University, Rilski Sportist, Balkan Botevgrad, KB Peja, respectiv Levski Sofia.

Palmaresul lui Todorov cuprinde un titlu de campion al Macedoniei și unul al Bulgariei. De asemenea, a câștigat două cupe ale Macedoniei și o Ligă Balcanică.

Craiova a obținut semnătura lui Dragoș Diculescu, acesta fiind primul transfer perfectat de olteni în această vară.

https://www.instagram.com/p/BzOIE0PDr1WTfPHqid7JjqSzn20C55eBtJBKUk0/

Todorov este al 3-lea antrenor străin confirmat pentru sezonul 2019/20 în Liga Națională. Ceilalți doi sunt Şemsettin Baş (turc) la Voluntari, respectiv Dusko Vujosevic (sârb) la Cluj. De notat că Dragan Petricevic, originar din Sarajevo, dar posesor al cetățeniei române, a fost numit la cârma Timișoarei.

Antrenori români confirmați în funcție pentru sezonul 2019/20 sunt Cristian Achim la Oradea, Dan Fleșeriu la Sibiu, respectiv Tudor Costescu la Dinamo Știința București.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.