Absențe notabile la duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se va desfășura în condiții mai puțin fericite. Ambele echipe vor fi lipsite de jucători importanți la confruntarea de duminică (10.02), ora 18:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Oradea nu a găsit soluții până la această oră să-i înlocuiască pe Sean Denison și Marcus Ginyard. În schimb, bihorenii încearcă să-l recupereze pe Dragan Zekovic pentru partida din etapa a 4-a a Grupei Roșii în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19. În plus, este posibilă utilizarea lui Tudor Fometescu, jucătorul U23 cu cele mai multe minute disputate în actualul sezon de Cristian Achim, care însă nu a evoluat deloc în ultimele două meciuri din cauza unei accidentări.

Foto: Roby Boros

În schimb, așa cum a declarat antrenorul Mihai Silvășan la conferința de presă desfășurată joi (07.02), Cluj va fi lipsită de Stanimir Marinov și Nandor Kuti. Cei doi au absentat și în etapa anterioară, la Timișoara. La aceste absențe se adaugă mai vechea problemă a lui Vlad Moldoveanu.

Duelul dintre echipele care au câștigat toate trofeele puse în joc în baschetul românesc de la dispariția Asesoftului va fi transmis în direct la DigiSport. U-BT Cluj are 12-5 la general și ocupă locul 2. CSM CSU Oradea are 10-7 la general și se situează pe locul 4 în Grupa Roșie. De notat că ambele echipe au pierdut două din cele trei partide disputate în faza a 2-a din sezonul regulat.

Va fi cel de-al 4-lea duel direct în acest sezon între cele două echipe. Primele trei au fost câștigate de U-BT Cluj-Napoca, două la Oradea (o victorie în SuperCupă) și unul la Cluj-Napoca.

2 comentarii On Absențe notabile la duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea

  • In absenta lui Kuti si Marinov ne va fi foarte dificil cu Oradea, echipa care va avea o reactie de orgoliu, fiind ca niste lei raniti 🙂 lei rosii :))
    Doar sa prinda KD si Rasic o zi excelenta, ca pe aparare vom fi svaiter.
    Deci vad un meci cu puncte multe castigat de echipa care executa mai bine in atac.
    Haide U!

  • Salut prima postare pe acest site a suporterului clujean.
    Eu cred ca UBT are sanse bune sa invinga, desi joaca in deplasare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.