A 5-a înfrângere consecutivă pentru Olah și Kangoeroes

Kangoeroes Mechelen au pierdut partida disputată pe teren propriu, în compania echipei Leuven Bears, în Euromillions Basketball League – ediția 2018/19. Rezultatul final al meciului desfășurat sâmbătă (12.01) a fost de 75-92.

Partida a fost controlată de oaspeți, aceștia desprinzându-se la 25-15 în primul sfert, respectiv la 50-37 până la jumătatea partidei. Kangoeroes au strâns la zece puncte, scor 65-55, cu zece minute înainte de final, dar Leuven a fost echipa mai bună în secvența decisivă.

Alex Olah a fost titularizat în acest meci și a bifat 21 minute de joc. Timișoreanul a totalizat 6 puncte, 6 recuperări (una ofensivă), 2 intercepții și a pierdut posesia mingii o dată. El a terminat cu 3/5 la aruncările din acțiune și a avut 8 la eficiență.

Carrington Love a reușit 19 puncte pentru Kangoeroes. În replică, Ibrahima Fall Faye a totalizat 23 puncte, 12 recuperări pentru Leuven.

Kangoeroes Mechelen au 4-9 la general și au o serie de cinci înfrângeri în campionatul Belgiei. Echipa lui Alex Olah ocupă locul la 7-lea din totalul de zece poziții în ierarhia provizorie. Compatriotul nostru are medii statistice de 9.1 puncte, 5.9 recuperări și 0.8 pase decisive pe partidă. El a jucat în toare partidele propriei echipe în actuala ediție de campionat din Belgia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.