70 de suporteri vor susține Sibiul în Cehia

BC CSU Sibiu încearcă să obțină calificarea în turul al 2-lea preliminar din FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Galben-albaștrii susțin manșa a 2-a a seriei cu BK Pardubice, în Cehia. Partida se va desfășura miercuri (27.09), cu începere de la ora 18:00.

Echipa antrenată de către Dan Fleșeriu va avea susținere puternică în tribunele sălii din Pardubice. Un număr de aproximativ 70 suporteri vor susține formația de pe Cibin la primul joc în deplasare din noul sezon competițional.

Acest lucru este cu atât mai impresionant cu cât aproximativ 75% din suporterii care vor fi îmbrăcați în galben la meciul amintit sosesc tocmai de la Sibiu. Restul de 25% sunt sibieni care lucrează în Cehia sau Germania. Marea majoritate a suporterilor se vor deplasa către Pardubice cu autocarul. Există însă și suporteri care au ales să se deplaseze cu mașina personală, iar unii au optat pentru avion.

Distanța între Sibiu și Pardubice este de puțin peste 1.000 kilometri. Totodată trebuie notat faptul că meciul se dispută în cursul săptămânii. Prin urmare dificultatea unei deplasări atât de numeroase, la o asemenea depărtare, e cu atât mai complicată. Suporterii sibieni dovedesc încă o dată că până la momentul în care echipa va reuși să ridice noi trofee, la nivelul susținerii galben-albaștrii sunt nu doar campioni ai României ci impresionează inclusiv pe plan continental.

CSU Sibiu are de recuperat un punct, după ce în prima manșă, la Sala Transilvania, a pierdut în penultima secundă a confruntării cu BK Pardubice. Prin urmare calificarea se joacă, chiar dacă primul meci s-a terminat cu înfrângere pe teren propriu pentru reprezentanta României. Prezența unui număr atât de mare de suporteri poate avea un efect pozitiv asupra jucătorilor lui Dan Fleșeriu.

Foto: Adrian Bugariu / CSU Fans Sibiu (Facebook)

2 comentarii On 70 de suporteri vor susține Sibiul în Cehia

  • Jos palaria pentru atasamentul si pasiunea pe care o dezvolta galeria Sibiului. Este probabil meritul conducerii clubului care a stiut sa isi promoveze realizarile si au tinut tot timpul suporterii aproape.
    O echipa cu un buget neimpresionant, dar cu un lobby puternic.

  • Jos pălăria, respect!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.