70 la eficiență într-un meci de la turneul final al CN U18 masculin!

Turneul final al Campionatului Național U18 masculin – ediția 2014/15 a demarat în manieră spectaculoasă. VIPO București a trecut de CSȘ Târgu-Jiu, scor 89-68, în ziua inaugurală a turneului găzduit la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

VIPO a câștigat primele trei secvențe, controlând finalul partidei. Scor pe sferturi: 23-15, 28-26, 26-14, 12-13.

nicolescu

În cadrul acestei partide s-a evidențiat prestația individuală de excepție a lui Bobe Nicolescu (foto, in galben). El a avut 39 minute de joc, perioadă în care a totalizat 52 puncte (19/28 la două puncte, 2/4 la trei puncte, 8/10 la linia de pedeapsă), 25 recuperări (11 ofensive), 3 pase decisive, 9 intercepții și 6 posesii pierdute. El a terminat cu patru greșeli personale și a atras 9 infracțiuni asupra sa. Astfel, Nicolescu a avut in coeficient de 70 la eficiență!

Nicolescu evoluează în paralel pentru Știința București, la nivelul Ligii I. Născut pe 3 ianuarie 1997, Bobe face parte din generația 97, una deosebit de promițătoare în acest moment pentru baschetul românesc.

Foto: Știința București (facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.