4Sports Agronomia vs Laguna în finala CN U14 masculin

ACS 4Sports Agronomia București și ABC Laguna București se vor duela în finala Campionatului Național U14 masculin – ediția 2015/16. Generația 2002 propune o cu totul altă finală față de cele întâmplate în sezonul precedent, dovadă că într-un an de zile lucrurile se pot schimba semnificativ.

Cele două reprezentante ale capitalei au repurtat victorii la peste zece lungimi în penultimul act, desfășurat sâmbătă (21.05), la Sala Agronomia din București. 4Sports Agronomia s-a impus în fața lui Dan Dacian București cu scorul de 76-64. Gazda turneului final este singura echipă rămasă neînvinsă înaintea ultimei zile a turneului final. În schimb, Laguna s-a impus cu scorul de 82-66 asupra lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Ardelenii erau neînvinși înaintea acestei partide.

Astfel, Clujul se duelează cu Dan Dacian pentru medalia de bronz. În meciul pentru locul 5, CSU Sibiu se întâlnește din nou cu CSȘ Sighetu Marmației. În schimb, Slam București va juca cu CSU Ploiești în confruntarea pentru locul 7.

De notat că un urmă cu un an, la generația 2002, CSȘ Sighetu Marmației a depășit pe U Mobitelco Cluj-Napoca în finala campionatului U13. Podiumul a fost completat atunci de 4Sports.

Finala U14 din acest an se dispută duminică (22.05), cu începere de la ora 15:00.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.