Al 4-lea străin anunțat de Voluntari este Ernest Franklin Zeigler

Ernest Franklin Zeigler este noul component al echipei CSO Voluntari. Americanul în vârstă de 27 ani, înalt de 1.96 metri, evoluează la pozițiile 2-3. El sosește de la U-BT Cluj-Napoca.

ZEIGLER FRANKLIN ERNEST, noua extrema a echipei CSO VOLUNTARI pentru sezonul competitional 2018-2019Americanul Zeigler…

Publicată de CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet pe Joi, 13 Septembrie 2018

În zece partide susținute în Liga Națională, Zeigler a avut medii statistice de 6.3 puncte, 1.7 recuperări și 1.1 pase decisive în 11:10 minute pe partidă pentru 5.9 la eficiență. A avut procentaje de 60% la aruncările din acțiune și 45% la linia de pedeapsă. De notat că nu a avut nicio aruncare de pe semicerc în perioada petrecută la Cluj.

De-a lungul carierei, Zeigler a mai jucat pentru Brno (Cehia, 2015/16), BBC Bascharage Hedgehogs (Luxemburg, 2016/17), respectiv Worcester Wolves (Marea Britanie).

Acesta este cel de-al 4-lea străin legitimat de Voluntari. Ceilalți sunt Aron Nwankwo, Svetozar Popovic, Petar Vukovic. Celelalte transferuri din această vară ale ilfovenilor sunt Mihai Drăgilă, Robert Marin, Mircea Neagoe, Tudor Girbea, Mario Lazăr și Cezar Stănescu.

Din sezonul precedent au rămas Vlad Dumitrescu, Dani Popescu și Cristian Mâinea. De asemenea, antrenorul Eugen Ilie a fost confirmat în funcție.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.