A 4-a înfrângere consecutivă pentru Kangoeroes și Alex Olah

Kangoeroes Mechelen au pierdut meciul disputat în fieful lui Limburg United, desfășurat în a 2-a zi de Crăciun și contând pentru sezonul regulat al ligii profesioniste de baschet din Belgia. Partida s-a încheiat cu scorul de 98-83.

Alex Olah a fost titularizat în angrenajul vizitatorilor și a bifat 27 minute de joc, având 4 puncte. El a terminat partida cu 2/5 la aruncările din acțiune. Compatriotul nostru a adăugat 8 recuperări (3 ofensive), 3 pase decisive, o intercepție și un capac, respectiv o posesie pierdută pentru 12 la eficiență.

Charles Barton a avut 26 puncte, 6 recuperări, iar Thomas Creppy a terminat cu 20 puncte pentru Kangoeroes. Khadeen Carrington a reușit 19 puncte în 18 minute de joc, iar Paul Carter a adăugat 16 puncte, 10 recuperări în doar 21 minute pe parchet pentru formația învingătoare.

În prezent, Olah are medii stagionale de 9.3 puncte, 5.9 recuperări, 0.8 pase decisive în 24.3 minute pentru 12.7 la eficiență. El are procentaje de 59% la aruncările de două punctw, 31% la trei puncte, respectiv 86% la linia de pedeapsă.

Kangoeroes au 4-8 la general și se situează pe locul al 6-lea din totalul de zece poziții în Euromillions League. Echipa lui Olah are o serie de patru înfrângeri după eșecul cu Limburg.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.