A 3-a victorie consecutivă pentru România la CE U18 feminin Divizia B

România a bifat cel de-al 3-lea succes la Campionatul European U18 feminin Divizia B ediția 2017. Tricolorele au depășit Norvegia cu scorul de 65-34. Confruntarea a fost transmisă în direct pe YouTube.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, cele două echipe fiind la egalitate, scor 14-14, după primele zece minute de joc. Secvența a 2-a a consemnat desprinderea României, pe fondul unui parțial de 17-4. Astfel, tricolorele conduceau cu 13 lungimi la jumătatea meciului.

Diferența a continuat să crească, apărarea României fiind extrem de eficientă pe tot parcursul acestei partide. Ecartul depășit 30 de puncte după ce în sfertul decisiv s-a consemnat același scor precum în secvența a 2-a.

România a izbutit un număr impresionant de 28 recuperări ofensive în acest meci. Asta în condițiile în care procentajul la aruncări nu a strălucit, fiind de 33%, însă a fost mai bun cu peste zece procente decât a reușit Norvegia.

Nikolett Orban a totalizat 14 puncte, 16 recupeărri, Irina Pârău a terminat cu 14 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, iar Maria Ferariu a izbutit 13 puncte pentru România. Alte cinci sportive au contribuit pe tabela de marcaj în contul formației antrenate de Cătălin Tănase, Larisa Toma și Monika Brosovszky.

România are 3-0 la general și continuă să împartă șefia Grupei C cu Israel. Luni (07.08) este zi liberă. Marți și miercuri sunt programate jocurile care pot propulsa naționala U18 feminin între primele opt echipe ale Campionatului European U18 feminin Divizia B ediția 2017. Adversari vor fi Israel și Olanda.

Foto: fiba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.