27 iunie, data limită pentru înscrierea în EuroChallenge

ech

FIBA Europe a stabilit ziua de luni (23.06), drept data limită pentru echipele care doresc să participe în ediția 2014/15 a FIBA EuroChallenge. Astfel, cluburile care își propun să participe în competiția organizată sub egida FIBA Europe trebuie să-și manifeste această intenție până cel târziu în prima zi a săptămânii următoare.

Similar anilor anteriori, echipele care doresc să participe în EuroChallenge trebuie să achite suma de aproximativ 25.000 euro. Aceasta reprezintă următoarele:

– 5.000 euro, reprezentând taxă de participare (bani nerambursabili, ori rambursabili în condiții excepționale)

– 20.000 euro, reprezentând garanții financiare (bani rambursabili în totalitate sau nu, în funcție de modul în care echipa se achită de sarcinile și obligațiile pe care și le asumă prin participarea în competiție)

România are posibilitatea de a înscrie patru echipe în EuroChallenge. În momentul de față este limpede că Energia Rovinari, CSM Oradea și BC Mureș sunt eligibile pentru a participa. Rămâne de văzut dacă CSU Asesoft Ploiești primește un wildcard pentru EuroCup, caz în care U BT Cluj-Napoca va avea posibilitatea de a juca la rândul ei în EuroChallenge.

În cursul zilelor următoare FIBA Europe va anunța data la care se va efectua tragerea la sorți, precum și numele echipelor care au îndeplinit toate condițiile pentru înscrierea în competiție.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.