22 jucători și 3 antrenori din LNBM în slujba echipei naționale în fereastra din februarie 2018

În perioada 23-26 februarie anul curent se va desfășura cea de-a 2-a fereastră din cadrul campaniei de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Mai mulți jucători angrenați în Liga Națională de baschet masculin au fost convocați la echipele naționale de proveniență pentru aceste jocuri. Trecem în revistă lista jucătorilor și antrenorilor care vor lucra pentru prima reprezentativă în următoarea săptămână.

Jucători

ROMÂNIA – Giordan Watson, Nandor Kuti, Rolland Torok (Cluj), Georges Darwiche (Steaua), Mirel Dragoste, Radu Paliciuc (Sibiu), Andrei Mandache, Bobe Nicolescu (Oradea), Mihai Măciucă (Galați), Amedeo Casale (Dinamo), Iulian Orbeanu, Ionuț Berceanu (Craiova), Titus Nicoară (Pitești).

CROAȚIA – Zeljko Sakic (Cluj).

SLOVENIA – Miha Lapornik (Cluj).

BULGARIA – Pavel Marinov (Steaua).

MUNTENEGRU – Goran Gajovic (Oradea).

FINLANDA – Matti Nuutinen (Pitești).

ESTONIA – Martin Paasoja (Craiova).

GEORGIA – Giorgi Tsintsadze (Iași).

SUEDIA – Jonathan Person (Mureș).

Antrenori

ROMÂNIA – Mihai Silvășan (Cluj), Hristu Șapera (Pitești).

FINLANDA – Jukka Toijala (Steaua).

De asemenea, în aceeași perioadă se dispută fereastra a 2-a din precalificările EuroBasket 2021. Între jucătorii convocați pentru această campanie se numără Aco Kostoski, de la BCM U Pitești.

Așadar, în total numărăm 22 jucători și 3 antrenori implicați în Liga Națională cu activitate în slujba echipei naționale. Între aceștia, 13 jucători și 2 antrenori sunt români, iar 9 jucători și un antrenor sunt străini ce provin din opt țări.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.