NBA 2018/19 – Pe scurt despre ziua a 3-a din sezonul regulat

LeBron James a pierdut la debutul oficial în uniforma lui Los Angeles Lakers. Californienii au cedat pe terenul lui Portland TrailBlazers, scor 119-128. Acesta a fost primul meci în sezonul regulat al NBA – ediția 2018/19 pentru ambele formații.

Cele două formații au mers cap la cap pe tot parcursul meciului. Dovadă în cest sens este scorul înregistrat la capătul primelor trei sferturi: 34-31, 65-63, respectiv 93-91, toate în favoarea lui Portland. Gazdele au marcat 35 puncte în secvența decisivă, atunci când Lakers au replicat cu doar 28.

James a bifat 37 minute, perioadă în care a totalizat 26 puncte (9/16 din acțiune – cu 0/4 de pe semicerc, 8/9 la linia de pedeapsă), 12 recuperări, 6 pase decisive și o intercepție cu șase posesii pierdute. El a terminat meciul cu un indice de -4 la +/-.

Josh Hart a adăugat 20 puncte, Brandon Ingram a terminat cu 16 puncte, iar Rajon Rondo a izbutit 13 puncte și 11 pase decisive pentru Lakers. JaVale McGee a ebutat cu 13 puncte, 8 recuperări și 3 capace pentru Lakers.

Foto Cameron Browne/NBAE via Getty Images

Damian Lillard a totalizat 28 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Nik Stauskas a adăugat 24 puncte, CJ McCollum a încheiat cu 21 puncte, 5 recuperări, iar Jusuf Nurkic a izbutit 16 puncte și 9 recuperări (6 ofensive) pentru Blazers.

Într-un alt meci desfășurat în cursul nopții de joi spre vineri, Kelly Olynyk a marcat cu 0.2 secunde înainte de final pentru a ajuta pe Miami Heat să se impună pe terenul lui Washington Wizards. Gruparea din Florida a învins cu scorul de 113-112.

Victoria oaspeților se datorează în mare măsură raportului recuperărilor (55-40), iar cel al recuperărilor ofensive a fost de 22-7. De altfel și reușita lui Olynyk a venit tot după o recuperare ofensivă, pe aruncarea lui Dwyane Wade.

Josh Richardson a reușit 28 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, Rodney McGruder a adăugat 20 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive, iar Derrick Jones a terminat cu 17 punce, 5 recuperări pentru Miami. John Wall a reușit 26 puncte, 9 pase decisive, Bradley Beal a adăugat 20 puncte, iar Jeff Green a izbutit 17 puncte pentru Washington.

Heat au 1-1 la general, iar Wizards au 0-1 după acest joc.

Philadelphia 76ers au învins pe Chicago Bulls, scor 127-108. În cadrul acestei partide, Joel Embiid a reușit 30 puncte, 12 recuperări, 4 capace și 3 pase decisive, iar Ben Simmons a reușit un triple-double cu 11 puncte, 13 recuperări și 11 pase decisive pentru învingători. Zach LaVine a replicat cu 30 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru Bulls.

Sixers au 1-1 la general, iar Bulls au 0-1.

Video: www.nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.