Zoran Milovic îl înlocuiește pe Radenko Toroman la Timba

milovic

Zoran Milovic este noul antrenor asistent al echipei Timba Timișoara, informează pagina de facebook a clubului bănățean. Ex-iugoslavul revine în baschetul românesc, acolo unde a jucat pentru mai multe echipe.

Milovic a jucat inclusiv pentru Timba Timișoara, lucru consemnat pe parcursul sezonului 2012/13. Atunci a bifat 13 prezențe și a avut medii statistice de 7.2 puncte, 4.1 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 7.7 la eficiență.

El a mai jucat în România pentru Rapid București, BCM U Pitești, CSU Brașov și CSȘ Giurgiu. Cel mai bun rezultat atins de către Milovic este semifinala de campionat disputată alături de gruparea feroviară, sub comanda antrenorului Milorad Perovic.

De notat că Milovic se află la cel de-al 2-lea angajament în calitate de antrenor asistent. Acesta a lucrat sub comanda lui Chris Terrell, pentru o scurtă perioadă, pe un post similar, în Canada.

Milovic va fi antrenor asistent pentru Bogdan Murărescu. În vârstă de 37 ani, vârstă pe care o va aniversa chiar pe 13 iulie, Zoran Milovic îl înlocuiește pe Radenko Toroman, acesta părăsind Timba pentru a prelua academia de baschet înființată de BC Timișoara în acest an.

Foto: BC Farul Constanta (facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.