Zenit St. Petersburg are o șansă mare de a obține un loc în următoarea ediție a Euroligii

Zenit St. Petersburg și-a asigurat locul al 2-lea la încheierea sezonului regulat în Liga VTB. Fomația amintită a învins pe Avtodor Saratov, scor 89-78, într-un meci desfășurat joi (20.04).

Evgeny Valiev a totalizat 14 puncte, 10 recuperări, Kyle Landry, Demonte Harper și Ryan Toolson au avut câte 12 puncte fiecare pentru Zenit. În replică, Nicolas Minnerath a reușit 27 puncte.

Prin prisma acestui succes, Zenit St. Petersburg are un bilanț general de 20-3, asigurându-și locul al 2-lea în clasament la încheierea sezonului regulat. Este o poziționare favorabilă în perspectiva playoff-ului, deoarece va evita o încleștare cu CSKA Moscova până la finală și va beneficia de avantajul terenului propriu în primele două faze eliminatorii.

Așadar, Zenit are o șansă foarte bună de a juca în următoarea ediție a Euroligii. Liga VTB beneficiază de un loc în această competiție pentru sezonul următor, exceptându-l pe cel deținut de CSKA Moscova.

Foto: vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.