Zeljko Obradovic continuă cu Fenerbahce Ulker Istanbul

Zeljko Obradovic și-a prelungit contractul cu Fenerbahce Ulker Istanbul. Cele două părți au convenit asupra unei noi colaborări pentru următoarele două sezoane. Informația a fost anunțată oficială de clubul turc și preluată de întreaga presă europeană de specialitate în câteva minute.

Obradovic a semnat primul angajament cu Fener în vara anului 2013, la un an după despărțirea de Panathinaikos Atena, club alături de care a petrecut 13 ani. Se pare că Zoc se simte bine la Istanbul, acolo unde a întâlnit un management cu care colaborează excelent și cu un finanțator dispus să investească în continuare pentru a câștiga Euroliga masculină. Cel de-al 2-lea sezon cu Zeljko în funcție s-a soldat cu calificarea la Final Four-ul Euroligii, acolo unde turcii s-au clasat pe locul al 4-lea, după două prestații sub așteptări, chiar dacă ultima impresie lăsată în capitala Spaniei a fost pozitivă, Fener revenind în finala mică de la un deficit major înainte să se recunoască învinsă de CSKA Moscova.

La nivelul conducerii lui Fenerbahce vor avea loc alegeri în această vară, iar decizia managementului de a semna prelungirea cu Obradovic înaintea acestora vor aduce cu siguranță un capital de încredere din partea acționarilor de la clubul galben-albastru. Fără îndoială activitatea secției de baschet a devenit principalul punct de atracție în ultimii ani cu atât mai mult cu cât secția de fotbal a avut interdicție de a participa în cupele europene. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care turcii au investit mai mult în ultimii ani la baschet.

Pe de altă parte, anunțul prelungirii contractului pentru antrenorul lui Fenerbahce vine la o zi după eșecul suferit în fieful lui Galatasaray Istanbul, în sferturile de finală ale campionatului. Scorul general a devenit 1-1, iar meciul decisiv se va desfășura în cursul acestei săptămâni, în organizarea lui Fenerbahce. De notat că cele două cluburi de legendă ale Turciei au disputat finala campionatului în sezonul precedent, atunci cânf Galatasaray a boicotat meciul decisiv, Fener fiind desemnată campioană prin neprezentarea adversarului.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.