Zeljko Obradovic continuă alături de Fenerbahce până în 2020

Fenerbahce Istanbul a oficializat continuarea colaborării cu tandemul care conduce destinele secției de baschet din anul 2013. Antrenorul Zeljko Obradovic și managerul Maurizio Gherardini, ambii cotați ca fiind cel mai buni în domeniul lor din istoria baschetului european, au semnat contracte cu valabilitate până la încheierea sezonului 2019/20.

În vârstă de 56 ani, Obradovic are opt trofee de Euroligă, câștigate la cârma a patru cluburi diferite. Fenerbahce este a 6-a echipă cu care tehnicianul ex-iugoslav s-a calificat la Final Four-ul competiției.

zoc

Obradovic a semnat prelungirea contractului în ziua în care au fost prelungite contractele pentru managerul general Maurizio Gherardini, respectiv pentru întreg staff-ul tehnic.

Fenerbahce a câștigat două titluri naționale ale Turciei în trei sezoane sub comanda lui Obradovic. De asemenea, galben-albaștrii s-au calificat de două ori la turneul final al Euroligii masculine în aceeași perioadă.

În prezent, Fenerbahce Istanbul are 7-3 la general și se situează pe locul 2, la egalitate cu Real Madrid, în competiția de top a Europei. Turcii au acest bilanț în pofida problemelor medicale cu care se confruntă Bogdan Bogdanovic și Pero Antic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.