Zarko Comagic la CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea și-a definitivat lotul de jucători pentru sezonul competițional 2016/17. Campioana în exercițiu a României a ajuns la un acord cu Zarko Comagic, jucător în vârstă de 30 ani.

Înalt de 2.01 metri, Comagic se întoarce la Oradea, acolo unde a evoluat între ianuarie 2013 și iunie 2014. El a disputat două finale alături de CSM, în primăvara lui 2014, în Cupa României și Liga Națională.

În sezonul 2015/16, Zarko Comagic a bifat 18 prezențe în campionatul maghiar, alături de Falco Szombathely, având medii de 9.5 puncte, 4.7 recuperări și 1.2 pase decisive pentru 10.2 la eficiență în 24.1 minute pe partidă. De asemenea, a jucat șase meciuri în FIBA Europe Cup, unde a bifat 8.2 puncte, 3.2 recuperări și 1.7 pase decisive pentru 9.0 la eficiență în 20.3 minute pe meci.

În 35 meciuri jucate în baschetul românesc Zarko Comagic a avut medii de 9.0 puncte, 4.4 recuperări și 1.2 pase decisive în primul sezon, respectiv 7 puncte, 3.2 recuperări și o pasă decisivă pe partidă în cel de-al 2-lea sezon alături de CSM.

Comagic devine al 6-lea jucător străin din lotul echipei orădene. Antrenorul Cristian Achim poate utiliza cel mult cinci în toate competițiile în care CSM CSU Oradea va fi angrenate pe parcursul următorului sezon – SuperCupa, Cupa României, Liga Națională, Basketball Champions League și/sau FIBA Europe Cup. Așadar, bihorenii se pregătesc pentru eventuale accidentări, ținând cont de faptul că îi așteaptă un program aglomerat de jocuri.

În prealabil, Oradea l-a înregimentat și pe Dani Tămășdan, component al echipei naționale U18 3×3. El a evoluat în sezonul precedent la U-BT Cluj-Napoca.

Lotul lui CSM CSU Oradea pentru sezonul 2016/17:

Fundași – Branko Mirkovic, Muhamed Pasalic, Cătălin Petrișor, Andrei Mandache, Martin Zeno
Extreme – Sean Barnette, Zarko Comagic, Bobe Nicolescu, Rareș Pașca, Dani Tămășdan
Pivoți – Sean Denison, Titus Nicoară, Bogdan Țîbîrnă, Sergiu Pop

Foto: DigiSport.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.