World Tour 2015 la final

Echipele din Euroligă au încheiat evenimentul intitulat World Tour 2015. Fenerbahce Istanbul a cedat în confruntarea cu Oklahoma City Thunder, scor 81-111. Astfel, echipa lui Zeljko Obradovic a obținut o victorie și o înfrângere în compania echipelor din NBA.

De altfel, echipele din Euroligă au repurtat un singur succes în cele patru confruntări cu formațiile din NBA. Pe de altă parte, trebuie notat că în această toamnă echipele din competiția de top a Europei au jucat în compania unor echipe din America de Sud (Cupa Intercontinentală), respectiv unor formații din Asia. În plus, s-au consemnat dueluri de Euroligă în SUA.

Iată rezultatele complete ale World Tour 2015:

Untitled

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.