William Hatcher în discuții avansate cu Partizan Belgrad

William Hatcher, fost jucător la CSU Sibiu, este aproape de un contract cu Partizan Belgrad. Americanul este pe ponctul de a concretiza discuțiile cu cel mai important nume din baschetul ex-iugoslav.

Experimentatul fundaș a evoluat în sezonul precedent la PAOK Salonic, echipă alături de care a avut 13.8 puncte și 3.3 pase decisive în EuroCup, respectiv 12.8 puncte, 4.2 pase decisive și 2.8 recuperări în campionatul elen.

Înalt de 1.89 metri, Hatcher este jucător de poziția 1, dar poate fi utilizat și la poziția 2. El are 32 ani și a mai evoluat în Germania, Cehia, Cipru, Israel, Franța, respectiv Belgia. William are deja o experiență de zece ani în baschetul profesionist, toți petrecuți pe bătrânul continent.

Hatcher a câștigat Cupa Ciprului în 2012. El a participat la All Star Game-ul baschetului românesc din anul 2008.

Partizan Belgrad va evolua în EuroCup, Liga Adriatică și competițiile interne ale Serbiei în sezonul 2015/16. Antrenor este Aleksandar Dzikic, unul dintre cei mai apreciați antrenori sârbi ai noii generații.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.