Washington Wizards forțează decisivul în seria cu Boston Celtics

Washington Wizards au egalat situația la general în seria de playoff pe care o dispută în compania lui Boston Celtics. Meciul 6 a consemnat o nouă victorie pentru gazde. Rezultatul final a fost de 92-91.

John Wall a marcat coșul victoriei, unul de trei puncte, cu 3.5 secune rămase pe timpul de joc al partidei. El a primit mingea din repunere și a aruncat la coș în pofida faptului că încercarea sa a fost contestată.

A fost un meci deosevit de echilibrat, început de Wizards mai bine, însă la jumătatea partidei scorul era de 42-41 în favoarea lui Celtics. Oaspeții conduceaucu trei puncte la intrarea în secvența decisivă, fiind în avantaj chiar și înaintea reușitei lui Wall.

Bradley Beal a totalizat 33 puncte, 5 pase decisive, John Wall a adăugat 26 puncte, 8 pase decisive, 2 capace, iar Markieff Morris a terminat cu 16 puncte, 11 recuperări pentru învingători. În replică, Isiah Thomas a totalizat 27 puncte, 7 pase decisive, Avery Bradley a adăugat 27 puncte, iar Al Horford a încheiat cu 20 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive pentru Celtics.

Scorul general a devenit 3-3. Seria se întoarce la TD Garden din Boston, pentru jocul decisiv. Acesta se dispută duminică spre luni.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.