Walter De Raffaele, antrenor Venezia: „Am avut o primă repriză excelentă. Felicit Oradea că nu a renunțat!”

Walter De Raffaele, antrenorul lui Umana Reyer Venezia, a vorbit despre sucesul repurtat de echipa sa în etapa a 14-a din Basketball Champions League, asupra lui CSM CSU Oradea. Rezultatul final a fost de 89-78.

Iată ce a spus tehnicianul italian:

„Am avut 20 de minute foarte solide. Cred că a fost una dintre cele mai bune reprize ale noastre prin prisma procentajului la aruncări. Aveam nevoie de victorie deoarece ne-am dorit să terminăm grupa în notă pozitivă și am sperat că vom ajunge la același număr de victorii cu Le Mans și Pinar Karsiyaka. Mă bucur că am reușit acest lucru.

Vreau să felicit Oradea pentru că nu a renunțat și a luptat până la capăt, reușind să revină în repriza secundă. Adversarul nostru ne-a arătat ce știe să facă, alergând și marcând uneori cu ușurință.”

Umana Reyer Venezia s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa B din Basketball Champions League. Italienii au terminat cu 9-5 la general și sunt calificați în playoff-ul competiției.

Foto: www.basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.