Vlahovic, Barac și Nuhanovic sunt campioni în Slovacia

Inter Bratislava a devenit campioană în Slovacia. Formația din capitala acestei țări a depășit pe Rieker Komarno, scor 94-82, în Meciul 5 al ultimului act.

În urma acestui rezultat, Inter Bratislava a câștigat finala cu scorul general de 4-1. Același rezultat pe care l-a înregistrat în semifinale, atunci când s-a duelat cu fosta campioană, Prievidza – fost adversar al CSM CSU Oradea în preliminariile Basketball Champions League.

Astfel, trei foști campioni ai României cuceresc titlul națională în Slovacia. Este vorba despre Aleksandar Vlahovic (sârb, campion alături de Asesoft), Nemanja Barac (sârb, Oradea), respectiv Salih Nuhanovic (sloven, Oradea). Ultimii doi au fost campioni ai României chiar în sezonul precedent.

Este cel de-al 3-lea titlu național pentru Inter Bratislava după cele obținute în 2013 și 2014. De notat că această grupare a pierdut finala Cupei Slovaciei în acest sezon.

Prin prisma acestui rezultat, Inter Bratislava câștigă dreptul de a juca în următoarea ediție a Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.