Vlad Moldoveanu va mai absenta o perioadă

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca, a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a prefațat jocul cu BC SCM Timișoara, primul din returul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Printre declarațiile lui Silvășan se numără și referirea făcută la starea actuală a lui Vlad Moldoveanu, de departe cel mai productiv jucător autohton al actualei ediții de campionat. El a absentat la precedentele două partide ale formației din Cluj și se pare că va mai lipsi o bună perioadă de timp. Cauza absenței sale este legată de o accidentare la umăr.

„Probleme noi de lot nu avem, Max Pustozvonov a revenit la antrenamente, deci va fi apt pentru meciul cu Timișoara, rămâne problema cu Vlad Moldoveanu, care va lipsi pentru o perioadă puțin mai îndelungată.” a declarat Mihai Silvășan la conferința de presă amintită.

Potrivit informațiilor noastre, accidentarea lui Moldoveanu îl va ține pe acesta departe de teren cel puțin până la finalul acestui an calendaristic. Echipa de pe Someș are programate trei meciuri în Liga Națională și două în FIBA Europe Cup în luna decembrie.

Declarațiile complete ale antrenorului U-BT Cluj-Napoca pot fi lecturate AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.