Vlad Moldoveanu este un alt fel de român

Vlad Moldoveanu a demonstrat pe parchet că este cel mai bun jucător de baschet român al actualei generații. El este singurul de la Virgil Stănescu încoace care a jucat în Euroliga masculină, iar pe parcursul actualei stagiuni ne-a oferit tuturor o mostră cu privire la nivelul valorii sale intrinseci.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Moldoveanu a oferit un amplu interviu în care ne-am putut face o idee cu privire la modul în care el s-a format din punct de vedere baschetbalistic. Tot atunci am putut descoperi și felul în care Vlad gândește baschetul și ce importanță acordă el pregătirii, antrenamentului.

Cine ar fi crezut că un om care muncește atât în sala de sport poate să performeze, în paralel, în afara acesteia? Nu știu, dar e limpede că Vlad poate să le facă pe ambele.

În ziua în care a realizat un double-double pe terenul campioanei României, meci în care a obținut o recuperare ofensivă echivalentă cu victoria, Vlad Moldoveanu a primit dovada cu privire la faptul că a absolvit programul FIBA Academy Manager:

Așadar, vineri (03.03), cel mai bun jucător român de baschet a reușit un double-double în actuala carieră și a obținut licența în cariera care va începe după încheierea activității de jucător profesionist de baschet. Una care e departe de a se termina.

Reamintim faptul că Vlad are 29 ani, recent împliniți. El parcurge cel de-al 6-lea sezon în baschetul profesionist, după patru în NCAA și după ce a absolvit liceul în SUA.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.