Vlad Moldoveanu ratează primul meci oficial din cariera profesionistă

Vlad Moldoveanu ratează în această seară (miercuri, 11.02) primul meci din cariera sa profesionistă. Spotivul bucureștean în vârstă de 27 ani este bolnav și nu a însoțit echipa în Spania, pentru jocul cu Baloncesto Sevilla, în ultima etapă din TOP 32 la nivel de EuroCup.

Coincidența face ca, pe data de 11 februarie, Vlad să-și sărbătoarească ziua de naștere. Așadar, primul joc oficial din carieră vine exact cu ocazia aniversării a 27 ani de viață pentru componentul echipei naționale a României.

vlad

Moldoveanu parcurge cel de-al 4-lea sezon la nivel profesionist. El a absolvit studiile universitare în vara anului 2011. Tot atunci Vlad a venit în Europa, după patru ani în NCAA și după ce a jucat baschet în SUA inclusiv la nivel de liceu. Primul său angajament a fost alături de Benetton Treviso, după care a jucat un an alături de Le Havre STB. În cel de-al 3-lea sezon la nivel profesionist, Moldoveanu a jucat pentru Kalev/Cramo, formație alături de care a devenit campion al Estoniei. În vara anului 2014 s-a transferat la PGE Turow Zgorzelec, alături de care a făcut pasul spre cea mai puternică competiție baschetbalistică din Europa.

Pe lângă campionatele Italiei, Franței, Estoniei și Poloniei, compatriotul nostru a acumulat experiență în două ediții de EuroCup, una de Euroligă și în Liga VTB. Așadar, un număr mare de meciuri jucate pentru baschetbalistul român. Mai exact 158 de meciuri oficiale, fără a pune la socoteală partidele disputate în cupele și supercupele naționale.

Fiind departe de teren cu ocazia zilei de naștere, Vlad Moldoveanu a avut timp pentru a publica pe site-ul personal amintiri din perioada petrecută în Statele Unite ale Americii. Textul poate fi lecturat AICI (în limba engleză).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.