Vlad Moldoveanu va juca în grupele FIBA Europe Cup

Vlad Moldoveanu și Demir Insaat Buyukcekmece au avansat în grupele FIBA Europe Cup. Turcii s-au impus pe terenul lui Tartu Rock, scor 73-68, în manșa a 2-a din cel de-al 2-lea tur preliminar. Partida s-a desfășurat miercuri (11.10), în Estonia.

După o prima repriză echilibrată, pe parcursul căreia balticii au forțat revenirea la general sau măcar menținerea unei diferențe cât mai mici, încheiată cu scorul de 35-34 în favoarea lui Tartu, s-a consemnat un sfert al 3-lea impresionant din punct de vedere defensiv pentru oaspeți. Aceștia au realizat un parțial de 21-12 cu care au trecut la conducere. Buyukcekmece a controlat finalul confruntării și s-a impus la diferență de două posesii.

Vlad Moldoveanu a bifat 31 minute de joc, fiind titularizat la poziția 4. El a avut 1/6 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 7 puncte. Compatriotul nostru a fost liderul echipei la recuperare. El a cules opt mingi, toate sub propriul panou. Vlad a adăugat 2 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 13 la eficiență și 4 la +/-.

Diamon Simpson a totalizat 19 puncte, 8 recuperări pentru Demis IBB.

În tur, Buyukcekmece a învins cu scorul de 87-78. Astfel, turcii s-au calificat în faza grupelor cu scorul general de 160-146.

În Grupa G, echipa lui Moldoveanu se va duela cu Belfius Mons-Hainaut (BEL) și Sigal Prishtina (KOS). A 4-a echipă va fi una dintre învinsele din turul al 2-lea preliminar FIBA Europe Cup. Faza grupelor demarează pe 18 octombrie anul curent. Primele două clasate se califică mai departe.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.