Vlad Moldoveanu încheie participarea în Liga VTB cu un record de puncte

BC Kalev Cramo și-a luat rămas bun de la Liga VTB cu o prestație solidă la Vilnius, în Siemens Arena, pe terenul lui Lietuvos Rytas Vilnius. Campioana Estoniei, condusă în teren de Vlad Moldoveanu, a pierdut cu scorul de 87-85.

Titularizat în această confruntare, compatriotul nostru a petrecut 33 minute pe parchet. Vlad a totalizat 4/7 la aruncările de trei puncte, 6/12 la cele de două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Moldoveanu a terminat cu 26 puncte, la care a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 22 la eficiență. Remarcăm faptul că jucătorul originar din București a stabilit un record personal de puncte marcate în această competiție.

Românul încheie primul sezon la nivelul acestei competiții. El a jucat în fiecare meci al balticilor în această competiție și a avut medii statistice de 13.2 puncte, 5.0 recuperări (1.6 ofensive), 1.5 pase decisive și 0.9 intercepții cu 1.4 posesii pierdute în 26:36 minute pe meci. Moldoveanu a avut procentaje de 43% la aruncările de două puncte, 41% la trei puncte și 89% la linia de pedeapsă. Vlad a terminat cu 13.1 la eficiență.

BC Kalev Cramo a obținut două victorii din totalul de 18 partide disputate și a terminat pe ultimul loc, al 10-lea în Grupa A.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.