Vlad Moldoveanu a debutat în liga profesionistă a Turciei

Demir Insaat Buyukcekmece a câștigat primul meci din campionatul Turciei la baschet masculin – ediția 2017/18. Noua echipă a lui Vlad Moldoveanu a depășit pe Sakarya BSB, scor 71-64.

Jocul s-a desfășurat duminică (08.10), în fieful lui Buyukcekmece. Amfitrionii au reușit un parțial de 22-12 în ultimele zece minute de joc efectiv. În prealabil, oaspeții au fost mai mereu la conducere. Aceștia s-au desprins la 24-14 în primul act și conduceau cu 37-35 la jumătatea încleștării, respetiv 52-49 la capătul celui de-al 3-lea sfert.

Moldoveanu a avut 22 minute și 25 secunde de joc. El a contabilizat 10 puncte, cu 2/2 la trei puncte, 1/3 la două puncte, respectiv 2/2 la linia de pedeapsă. Vlad a adăugat o recuperare.

Erving Walker a totaizat 18 puncte, 4 recuperări, iar Bracey Wright a terminat cu 16 puncte pentru învingători. Calvin Harris și Metecan Birsen au avut câte 11 puncte pentru Sakarya.

Miercuri (11.10), Vlad Moldoveanu va juca în Estonia, pe terenul lui Tartu Rock, în manșa a 2-a din cel de-al 2-lea tur preliminar al FIBA Europe Cup. În tur, Buyukcekmece s-a impus cu 87-78.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.