Vlad Moldoveanu a revenit în angrenajul lui U-BT Cluj-Napoca

Vlad Moldoveanu a revenit pe parchet. Cel mai important jucător autohton al momentului a reintrat în teren după o absență de șapte săptămâni, cauzată de o problemă la umăr. El a ajutat-o pe U-BT Cluj-Napoca să învingă pe CSU Sibiu cu scorul de 91-80.

Moldoveanu a bifat 23 minute de joc, venind de pe bancă în derby-ul Ardealului. El a avut 12 puncte (4/8 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă), 7 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă pentru 16 la eficiență.

Sportivul în vârstă de 28 ani a obținut șapte faulturi, cele mai multe din echipa sa. El a fost în pragul descalificării, acumulând patru greșeli personale în meciul amintit.

Prin revenirea lui Vlad, antrenorul Mihai Silvășan a optat pentru o rotație de bază devenită consacrată, cu cei cinci străini și Rolland Torok, alături de Moldoveanu cu cel puțin 20 minute fiecare.

Aflat la primul sezon în LNBM, Moldoveanu are medii statistice de 19.5 puncte, 6.8 recuperări, 2.4 pase decisive, 0.9 intercepții și 1.8 posesii pierdute pentru 21.4 la eficiență în 31:03 minute. El are procentaje de 60% la două puncte, 48% la trei puncte și 76% la linia de pedeapsă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.